Em =)

Hur ska min själ någonsin få ro?

Publicerad 2008-04-30 21:57:34 i Allmänt,

Detta är en sådan dag då man borde legat kvar. Det känns som om denna dagen inte varit till någon nytta alls. Första lektionen idrott. Då skulle man stå på ett par inlines. Självklart kommer det en backe och jag får panik! Var finns bromsen!? Lyckligtvis vurpade jag inte och slog sönder hela mig istället flög jag in i ett träd. Men jag överlevde iaf. Efter den lektionen hade vi svenska: ännu en lektion där man bara ska läsa, självklart slutade vi efter 20 min och fick istället två timmars håltimma för att sedan sitta på matte lektionen i en halvtimme. Känns så onödigt.

Idag är även kortersen i stan och jag skulle åkt in och kolla för att min kompis skulle vara med i den. Men det regnade och då hade jag ingen lust att stå där och bli blöt och frysa. Men som tur var har jag en förstående kompis som förstod. 

I morgon är det valborg och då ska väl varenda ungdom i hela borås supa sig fulla. Inte jag! Jag drar från stan och drar sydväster ut. Ner till stugan. Varför är det så att man alltid måste dricka så fort helgen eller och högdagstid kommer? Jaja men i den värd vi lever i krävs det mer än sympati.

Vintern har varit ganska lång, men jag har sjungit på en sång som gör livet lite lättare för mig varje gång. Jag såg John Polman i går kväll. Han hade blivit riktigt snäll för han lovade att sommarn var på väg nu igen. Allt är precis som det ska va. När solen står upp känns allting bra. Tänk vad härligt livet är när allting kommer omkring.

För du vet var jag finns om du har längtat som jag.
Saknaden känns tung.
Ensamheten svider.
Hur ska min själ någongång få ro.
Kommer jag någonsin förstå?


Läste i mitt horoskop att detta skulle bli min dag. Lyssnar till min hjärtas slag och jag förstod att jag måste ge mig ut. Det gör jag imorgon :)

Nu ska jag fotsätta packa det sista, Färgen, tavelbakrunden och penslarna får också följa med. Sen ska jag sväva på en dröm i universum. =D Bye, bye so long. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela