Em =)

Mitt huvud surrar av toner säg vad kan ha hänt?

Publicerad 2008-05-31 23:28:42 i Allmänt,

31 Maj 08.
Nu är jag din. <3

Mitt huvud surrar av toner säg vad kan ha hänt?
Koppen dunkar av rytmer som jag aldrig känt.
Det sväner runt och det gungar och hjärtat är varmt.
<3


Min dag började hos Emma där jag sovit från gårdagen. Var även i Ullared och shoppade hittade en vårjacka, en tjocktröja och två klänningar. Inte så mycket mer. Åkte sedan hem till Emma såd e fick lämna sina grejer sen körde de hem mig så jag fick lämna mitt inshoppade och hämta mina sovgrejer och kläder tills idag och bikinin. och tur va väl de! För idag har det varit eormt varmt. Så jag och Emma satt väl uppe och flummade till  02:10. SEn kom vi på att vi skulle upp nio för vi skulle åka till stan kl. 11. I stan följde jag med Emma och köpte kläder till hennes pojkväns student. Jag köpte ett par korta shorts. Sitter och funderar på om jag ska till min pojkes student också. Få se...

nå ja nu ikväll var vi ute med båten på sjön och fiskade för första gången i år. Marina fick en enorm aborre och jag fick mara småfisk :/ och sen som grädde på moset fick mamma upp en hyfsat stor gädda.

Nu sitter jag här i mitt "bastu" rum och funderar på vad man ska skriva mer.

I morgon ska jag eventuellt träffa Kristoffer :D myspys <3 . Hoppas han mår bättre i morgon. Gör han inte de och känner att han inte orkar träffas  följer jag med till Tranemo till mormor och morfar. Men jag hoppas att han orkar.   <3 Krya på dig nu lilla gubben.





Kärlek
Den ensammaste platsen i världen
 är det mänskliga hjärtat
 när kärlek saknas.


Nu ska jag nog ta sova.
försöka andas, sova och drömma samtidigt :)
Over and out!
// Em

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela