Em =)

Destination: AKUTEN!

Publicerad 2010-04-16 21:20:02 i Allmänt,



Här blev man sittande några timmar idag. Efter att man föll av hästen igår blev både svanskotan och huvudet/nacken värre. När jag satt i skolan idag och skrev prov så drabbades jag plötsligt av enorm huvudvärk och började se dubbelt och allting snurrade. Min lärare såg detta och sa åt mig att ringa akuten genast efter att jag berättat vad som hände igår. Hon sa att hon inte skulle släppa mig därifrån innan jag ringde. Tack vare henne hamnade jag där och fick göra massa tester om mitt medvetandetillstånd och skickades sedan upp till röntgen för att röntga hjärnan,ryggen och svanskotan därefter fick  jag reda på att jag har fått hjärnskakning.

Nackstelheten blir värre hela tiden och även huvudvärken. Glad att man har sådanna lärare som ser när nått är fel och inte bara släpper iväg en. Vem vet vad som hade hänt då!? Kanske hade jag svimmat av och slagit mig ännu mer.
Även ett stort tack till Mamma som var med mig på akuten fram till halv 3 och struntade i sitt jobb i några timmar för min skull,
Tack även till Pappa som kom upp till akuten för att va med mig men som nästan fick vända direkt eftersom jag redan var färdig.
Tack till Johan som hämtade mig och såg till att jag fick lite mat i magen efter en lång tid på fastande mage.
Tur att man har så fina,underbara människor runt omkring sig som bryr sig om en.

Nu har jag suttit upp i en och en halv timmer och känner att värken blir värre det är nog dags att halta bort till sängen och sakta lägga sig ner igen så man inte får ont i svanskotan, ryggen, nacken eller huvudet av ett felsteg. Ha en fortsatt trevlig kväll. 

/ E

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela