Em =)

När det ena problemet kommer före det andra,

Publicerad 2008-06-30 22:25:24 i Allmänt,




Min dag började runt 5.00 i morses då jag vaknade av att åskan gick. Då var det bara att trampa upp och dra ur alla sladdar. Sen tillbaka till sängen för att försöka somna om. Vilket inte gick så bra. När klockan närmade sig 6.00 tänkte jag "För guds skull låt mig sova lite till ska upp om en timme och jobba" Och jag somnade. 
När jag vaknade vid 7.00 hade fet slutat åska emd regnat stod som spö i backen. Det var bara att ta på sig det största regnkappan man kunde hitta, bita ihop och åka iväg till jobbet. På jobbet var allt ko lugnt idag. Hade knappt nått att göra alls, Två inköp och lite små plock men annars inget särskilt. Höll även på att får mig en smäll när en av gubarna ilsknade till. "Tur att man är snabbare i reflexerna än va de är." Nåja dagen har varit bra i sig.

Saknar helgen lite grann, unga själar med hyfsat bra band, trevliga personer som man pratade med p bussen och när ma kommit av bussen "Saknar er så det gör ont" Telefonsamtalet mitt i natten gjorde mig så glad att jag inte kunde somna om."även om det var mitt i natten"

Nu återstår en ny vecka med nya utamningar, I morgon ska jag jobba på mitt "normala" schema igen. Ska bli trevligt. Tänk att jag är inne på min tredje vecka redan och det snart bara är en vecka kvar där, det känns förjävligt, vill ju fortsätta jobba. haha jag vet jag är inte normal någonstans, tror jag.
Men det är faktiskt så, jag trivs på jobbet, Man får alltid minst ett gott skratt om dagen, allså måste jag nog leva länge snart för det sägs ju att "ett gott skatt för länger livet" jag kommer bli över 100 mins omg!! haha.

Tyvärr fick jag nyss reda på att den killen jag skulle jobba med i morgon inte vill jobba med mig. Fast chefen har sagt att jag ska gå på det schemat som han går på så vill han jobba själv och jag har ingen aning om var jag ska ta vägen. blir bara förvirrad. Känner mig utstött.


Idag fick jag brev från gymnasiet nere i varberg att jag står som 5 reserv där nere och jag hoppas, hoppas att jag kommer in här i borås, jag verkligen hoppas det. För det känns ändå roligare att bo hemma än att flytta ner till en internat lägenhet. Nåja vi får se vad som händer tänkte stå kvar på den platsen iaf. 

Nåja även mitt i bedrövelsen tog familjen med mig på en liten promenad, Kameran var som vanligt med och jag fick några riktigt bra bilder faktiskt. Lite kommer nog att synas på min bilddagbok. Sök på happybutterfly så hittar ni. Men det kommer nog inte upp idag.

I am sixteen, going on seventeen om 1 ½ timme är det bara 14 dagar kvar till min 17 års dag.

nåja nu ska jag sova,
det är ju en dag i morgon med.Med ny utmaningar,
den försa är att lösa problemet med jobbet.
Natti natti

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela