Em =)

Do you feel my heartbeat?

Publicerad 2008-09-30 21:51:25 i Allmänt,


Bild från igår.


Det har varit en våt dag, kall dag, tusan till dag, Jag hade våta skor. Det regna hela dagen så min mössa blev förstor. Var på sjukhuset med mormor och morfar idag. Mormor skulle få sitt ödes besked. Detta besked var det bästa vi kunde hoppas på. Hon har inte cancer. =D

Tyvärr är jag sur på mamma för att jag bad henne att efter sjukhuset kunde vi åka och kolla på skor. För att mina tygskor blir så blöta och att de skor jag lånat av mamma är försmå. Men det ville hon inte såklart. Det skulle jag fattat innan jag ens frågade. Hon har aldrig tid. Hon hade så brottom hem för att sova. Så jag får väl gå med blöta tygskor hela hösten. För jag har ingen lust att åka buss med väskor och påsar. Det är jobbigt nog ändå. Det är så j*vla tråkigt att mamma aldrig har tid med nått som gäller mig. Grr. är så j*vla sur.

Skoldagen idag var väl helt okej. Började dagen men prov i medicinsk grundkurs om (Cor) som är det latinska namnet för hjärtat. Gick väl ganska bra. Kände att jag glömde lite var hypertoni och hypotoni var för något. Och så var det nått mer som jag fick blackout på. Efter provet hade vi svenska, började prata om kommunikation. Det är viktigt när vi går ut på APU vecka 46. Jag hoppas jag hamnar här i Fristad. Efter Svenskan fick jag inviga mitt nya matkort på skolan. Funade bra men jag saknar brickorna. Det blir ganska jobbigt att bära allt.  Nåja Efter svenskan bar det av mot idrotten där vi hade lekar innomhus och det var väl tur det för regnat stod som spö i backen. Efter Det bar det av mot sjukhuset med Mormor.

Så sitter man här och lyssnar till ljudet av tystnaden. Försöker rensa huvudet. Vilket inte går så bra. Oroar mig för allt hela tiden. Men nu behöver jag inte oroa mig för mormor längre. Känns skönt.

Stackars min lilla älskling som fick jobba från 7 till 19 idag. Det är 2,5 timmars övertid. Tycker så synd om honom. Imorgon blir det samma för honom. Ska träffa honom i morgon.  Alla de känslorna för honom som växer i mig blir bara starkare och starkare för varje dag. För varje sekund. Jag älskar honom verkligen av hela mitt hjärta.

// E

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela